PartyLite Story
Jan Tore Wolff-Løland
HISTORIEN
ENHVER FANTASTISK HISTORIE HAR EN FANTASTISK BEGYNNELSE.

I dag er det ingen som syns det er rart om en kvinne har sin egen forretning, og det har blitt en naturlig del av samfunnet. Men tidlig på 1900-tallet var det svært uvanlig! Likevel hadde Mabel Baker, akkurat som tusenvis av andre kvinner som skulle følge i hennes fotspor, en drøm om å endre livet sitt.

Et enkelt laurbær skulle føre til en bedrift flere millioner dollar.

Tidlig på 1900-tallet begynte lærerinnen Mabel Baker å lage lys av ville laurbær som vokste i Cape Cod, der hun kom fra. I begynnelsen ga hun dem bort i gave til familie og venner, men det tok ikke lang ting før gründeren i henne begynte å vise seg. Med iherdighet, hardt arbeid og støtte fra mannen sin, gjorde Mabel kjærligheten til lys om til forretningsvirksomhet i 1909. Mabel viet hele sitt liv til å utvide forretningen og få den til å blomstre. Da hun døde i en alder av 94 i 1965, hadde det som begynte med et enkelt laurbær blitt en forretningsvirksomhet verdt 6 millioner dollar. I dag står hun fortsatt som en rollemodell for vår suksess.

Lys blir et fyrtårn for forretningskvinner.

I 1973, da stadig flere amerikanske kvinner begynte å få nye roller utenfor husets fire vegger, begynte også Mabel Bakers lysforretning å utforske rollen sin. Det ble dannet et datterselskap med et navn du kanskje har hørt om: PartyLite Gifts, Inc.

Mabels iherdighet videreføres.

PartyLite så dagens lys med tre mennesker som arbeidet på et lite kontor. Men takket være Mabels inspirasjon trodde de på seg selv og framtiden sin. De var også overbevist om at de hadde unnfanget en flott ny salgsmodell, der man deler selskapets overskudd med selgerne sine. De mente at dette systemet ville være et insentiv som ville gjøre dem i stand til å selge direkte til forbrukerne, snarere enn til store bedrifter. Som du allerede vet tok denne ideen helt av. Person-til-person-tilnærmingen var en motiverende faktor i PartyLites målbevisste fokus på kvalitet - både når det gjelder dufter og tilbehør for hjemmet og i relasjonen med andre mennesker - akkurat som Mabel ville ha likt det. Direktesalgsmetoden gjør at Konsulentene våre kan stake ut sin egen vei til suksess og berike livene sine ved å bygge forretningsvirksomheten rundt dem.

Moderne [multinasjonalt] lederskap med Mabel-testede verdier.

Da Blyth, Inc. kjøpte opp PartyLite i 1990 var selskapets potensial enda ikke tatt helt ut. I dag har PartyLite mer enn 68 000 Konsulenter verden over i 18 forskjellige land. Det som begynte med noen enkle laurbærlys har vokst til å bli et omfattende utvalg av dufter og tilbehør av topp kvalitet, der flere og flere nye produkter lanseres hvert år. Men det viktigste er at i løpet av hele ekspansjonsperioden har PartyLite vært trofast mot verdiene Mabel sto for med sitt aller første lys: ærlighet, integritet, rettferdighet og kvalitet.

Jeg godkjenner Regler & Vilkår

Fortsett